Netsensei

Much Ado About Nothing

Life: the next episode

De laatste weken is het hier wat stiller geweest. Met reden. Het werd zelfs een ongemeen spannende maand april waarin er werd getwijfeld, gepland, onderhandeld, pro’s en con’s afgewogen,… Uiteindelijk heb ik de existentiële knoop doorgehakt: ik verlaat mijn vertrouwde stek in Antwerpen na een kleine 4 jaar voor een nieuwe uitdaging. Ik mag immers vanaf half juni aan de slag bij de lieve mensen van Statik in Leuven. Ik ga er mee helpen websites ontwikkelen, mezelve verdiepen in allerhande CMS’en, PHP code schrijven dat het niet meer schoon is, prullen met interfaces en nog zoveel meer interessante dingen. Kortom, mij volledig smijten in dingen die mij razend interesseren. Ja, ik voel mij dus wat als een kind in een snoepwinkeltje want dit is wat ik zo keihard wil doen: een bijdrage leveren aan een beter web.

Zo. Dat is het Grote Nieuws. Op het werk zijn de nodige mensen reeds ingelicht. Vanaf nu is het lopende dossiers verder opvolgen, losse eindjes dicht knopen en documenteren voor mijn opvolger tot 15 juni.

Een nieuwe toekomst betekent een nieuw leven en een hele reorganisatie. Voorlopig blijf ik nog wat in Antwerpen plakken maar een verhuis naar Leuven is helemaal niet uitgesloten. De ervaring leerde mij ondertussen dat het pendelen hooguit een tijdelijke situatie kan zijn. Overigens was er gisteren nog een vakbondsactie in Luik waardoor ik met moeizame overstappen in Aarschot en Lier na anderhalfuur vanuit Leuven pas terug thuis was. Soit, het zette geen domper op de feestvreugde.

Ik ben keihard benieuwd wat het Leven voor mij in petto zal hebben.