Netsensei

Much Ado About Nothing

Santa galore!

O! ’t Was kerstmannenloop van Q-Music ofte Q-Santa-Run zoals ze dat noemen, daarjuist! Tof! Over de kaaien liepen er zo’n paar honderden kerstmannen. Soms voorzien van kerstboom en al. Een flinke kerstmanbijeenkomst want ’t zag er eigenlijk rood van.

Ik heb daar zelfs een filmpje van gemaakt!

(Halverwege draaide ik om de één of andere reden mijn gsm op zijn zijde. Dat was dus niét te bedoeling. Verder mijn excuses voor de zwakke kwaliteit.)

Minder interessant was dat die loop zo rond 17u00 doorging. Yup, volle spits. Aangezien de politie alle op de kaaien uitkomende straten afgezet had, moest het verkeer via alternatieve wijze de binnenstad in. Totale chaos dus. Antwerpen is op zich al niet erg fietsvriendelijk, maar deze keer had het veel weg van russische roulette.

O ja, aan de paar kalvers die de eenrichtingsborden negeerden: I am not amused. Ik hoop dat de winterkou uw accu plat zet en dat u een paar verkeersbonnen in uw bus gedraaid krijgt.