Netsensei

Much Ado About Nothing

Getekend

Voila. Vanmorgen heb ik bijgetekend voor een goeie twee jaar.

Het grappige was wel dat ik tien minuten nadat ik de deur uit was bij personeelsmanagement, opgebeld werd door een headhuntersbureau die mij voor mij een job bij een documentmanagement hadden. Van nét te laat gesproken…

Ik had mij nog aan een onthaal verwacht, maar naar het schijnt heb ik die als ‘nieuwe’ medewerker nog te goed op een later moment. Geen erg. Dus ging het linea recta richting vertrouwde stek. De maandelijkse verjaardagsviering heb ik wel gemist. Jammer, want ik had gisterenavond nog pannekoeken staan bakken en die met collega M. meegegeven. Naar het schijnt hebben ze gesmaakt, er schoot allesinds niets meer van over toen ik vanmiddag in de koelkast in onze refter gluurde.

Verbaast het dan ook als ik zeg dat het tekenen en het beperkte ceremonieel bij personeelsmanagement vanmorgen nogal surreëel aanvoelde?