Netsensei

Much Ado About Nothing

Dis oui!

Mijn vader was zo vriendelijk om zijn Dell Latitude 120L tijdelijk in bruikleen te geven (dank u, UGent!) Ik moet zeggen: klassebak! Maar da’s niet hetgeen waar ik over wilde schrijven. Wel over dit initiatief: dis oui! Overtuig Joëlle Milquet alias Madame Non om eindelijk ‘ja’ te zeggen. Je kan zelf deelnemen aan een e-mailactie en al! Gewoon doen dus. Dis oui, Joëlle!

Een initiatief van deze meneer.

Kudos Frank!

O ja, en op LVB kan je tegenwoordig volgend filmpje terugvinden: een plezante compilatie van VRT beelden.

Het gaat de politici duidelijk niet voor de wind dezer dagen. Zolang de frieten niet koud en slap zijn, de zomers nat blijven en de Rode Duivels als beunhazen spelen (dank u, Servië, dank u!), denk ik niet dat wij snel moeten vrezen voor allerlei separatistisch gedoe. Opposites attract en al!