Netsensei

Much Ado About Nothing

Loos

Ik heb Pietel’s titel schaamteloos gekopieerd. En wel omdat het hier zo goed als van hetzelfde geworden is: quasi internetloos.

Ik zit hier bij Charlotte thuis en dan ligt de aandacht uiteraard niet naar internet. Er is genoeg te doen om even unplugged door het leven te gaan. En eigenlijk doet dat wel deugd.

Ik had wel mijn laptop meegenomen omdat ik nog een aantal pagina’s in XHTML/CSS moest afwerken, maar er is hier zelfs in de wijde omtrek geen WiFi te bespeuren! Werkelijk een blinde vlek zullen we maar zeggen. Een geluk dat ik alles tussen mijn subversion server en mijn externe harde schijf wat synchroniseer.

Verder maak ik gebruik van hun ADSL Skynet verbinding om even wat rond te surfen in een verloren moment. That’s about it.

Nu, we maken géén worteltaart: we gaan chinezen vanmiddag. En daarna film kijken en wat relaxen. En dat zal het zowat zijn want ik hoop niet overspannen te geraken tegen het einde van volgende week.