Netsensei

Much Ado About Nothing

Xtreme makeover

Ik heb even met dit speelgoedje (via) gespeeld: je geeft een (recente) foto van jezelf in, je stelt ook nog wat parameters en zo in en het ding transformeert het beeld zodanig dat je een glimp van je toekomstig spiegelbeeld te zien krijgt. Met een flinke korrel zout te nemen natuurlijk. Zo zou ik er kunnen uitzien wanneer ik er een dagje ouder uitzie:

oud vs jong

Twee vaststellingen: 1/ Als ik er op leeftijd ook zo zal uitzien, dan denk ik niet dat ik rap ga mogen klagen: geen grijs haar of een zwaar afgezakte huid, ha! 2/ ik moet zeggen dat het beeld griezelige overeenkomsten toont met het gezicht van mijn grootvader. Wat mij meteen doet geloven dat het ding toch wel niet zo héél erg ver van de waarheid zal zitten.

Leuk dus voor wie eens even tijd en een foto teveel heeft…