Netsensei

Much Ado About Nothing

Old/New

Zo. Oudejaar hebben we ook weer overleefd. Ik heb de avond ingezet bij Charlotte met hapjes, rochefortsoep, fondue en een zeer lekkere fruitschotel als dessert. Jammer dat ze vanmorgen de vroegdienst had, dus ze kon het ook niet laat maken. Dan ging ik maar met vrienden richting Anno ’07, volgens mij toch wel de hottest party in town. En persoonlijk vond ik mijzelve toch gelijk hebben. Dansbare beats, veel hip volk en een beestige locatie. Goeie keuze. Alleen het aftellen naar nieuwjaar gebeurde vijf minuten na de feiten. Maar dat nam het plezier niet weg. We zijn er gebleven tot 3 uur. Vanmorgen was ik alweer op rond 10u30. Omdat ik op een glaasje schuimwijn na, abstinentie heb gedaan van enige alcohol blijven de sporen van vorige avond zeer beperkt. Niets dat een douche niet kan genezen.

O ja, ik zou graag ook een gelukkig nieuwjaar willen wensen aan de omroepster van de Carrefour die gisteren op het één journaal met alle moeite kerststronken aan 50% korting probeerde te verpatsen. Kerststronken op oudejaar, da’s een beetje vijgen na Pasen. Afijn, en nu hopen dat we het jaar goed kunnen inzetten.