Miserie, man!

Ai, ai ai! Dat ziet er niet goed uit in Schoten en Boom! Vlaams belang/VLOTT zijn daar – weliswaar nipt – de grootste partijen. Ik mag aannemen dat dat een bedenkelijke first is.

Overigens kleurt gans Vlaanderen vandaag weer wat bruiner. Dat zat er natuurlijk wel aan te komen maar het blijft altijd weer schrikken. De traditionele partijen mogen nog wat meer op elkaars lip zitten en het cordon sanitair komt nog meer onder druk. Vooral de VLD zakt zwaar terug. Alle goeie bedoelingen ten spijt. Ik denk dat we de komende maanden naar de federale verkiezingen nog wat zullen meemaken.

Arm Vlaanderen.

4 replies

  • in de blogwereld verafschuwt (gelukkig maar) iedereen de bruine rand die ook deze verkiezingsuitslag draagt.. blijkbaar is niet-bloggend vlaanderen zéér kortzichtig.. 6 maanden om te hopen dat het de volgende keer niet van dat zal zijn..

  • behalve Gent.

    *trots*

  • En precies ook niet in A’pen

    Go Patrick!!!!

  • ja tuurlijk, iedereen die niet blogt zijn bekrompen en kortzichtig .. UHUM …

    in Gent weliswaar behoorlijk idd, maar in Brugge een dikke 5 procent dacht ik, als het niet meer is, gestegen? .. ik vermoed dat in Brugge als in veel andere dorpen (ja inderdaad, en ik ben zelf bruggeling) er een redelijke impact is van jongeren die voor het eerst mogen stemmen. heel veel jongeren zijn namelijk nogal blokkerig gezind … zeker in brugge kan je goed merken wat de impact van extreem rechts met jong volk doet (aantal skinheads is aanzienlijk gestegen!)

Commentaar is gesloten