Netsensei

Much Ado About Nothing

Huishouden

Bon. Ik heb de weblog van mijn schat geconverteerd van [tag]Movable Type[/tag] naar [tag]Wordpress.[/tag] Ferm nodig want het gaat om een oude, spam-infested versie 3.14 die een doorn in mijn oog is. Het feitelijke overzetten van de databank was helemaal geen probleem. De problemen begonnen pas bij de geüploade beeldjes en documenten. De uploadmodule van Movable Type is gewoon kak. Absoluut linken, keuze te over waar je je bestanden gooit binnen je MT installatie, geen structuur. Kortom, a recipe for disaster. Dan maar resoluut de 113 items met awk en wat handig gebruik van regular expressies uitgekuist, en alles mooi opnieuw geüpload en geplaatst via uploadmodule van WordPress. Nu staat alles mooi in de wp-content/uploads folder. Volgende stap: de lay-out aanpassen.

Morgen begint om 9u de WordPress Bug Hunt voor versies 2.0.4 en 2.1. Ik heb voor de grap XAMPP, TortoiseSVN en XChat geïnstalleerd. Als ik tussen het opruimen en klasseren van papier en mijn afspraak met de bank (belastingformulier!) tijd heb, ga ik links en rechts wat proberen meehelpen bij het uittesten van kleinere patches en zo. De [tag]bug hunt[/tag] wordt afgesloten op donderdag 9u.