Netsensei

Much Ado About Nothing

Site van het jaar

En de winnaars zijn:

  1. Herman
  2. De wereld van Kaat
  3. De jongens van Asfaltkonijn

Een fijne top drie. Zoveel is zeker.

Een pak interessanter vond ik de avond in de Carré. De aanwezige bloggers zijn stuk voor stuk fijne mensen! Zeker niet de opgeblazen egotrippers waarvoor bloggers nogal eens gehouden worden. En het was nog eens dubbel zo leuk om nu eindelijk eens de gezichten achter de blogs te ontmoeten.

Anders vond ik het ook nog eens leuk om in discotheek Carré een kijkje te nemen. Een hele ervaring aangezien het gebeuren daar doorgaans zeer exclusief is en voorbehouden aan het “schoon volk”. De feestzaal is een pak kleiner dan ik had gedacht maar ze mag er zeker wezen. De muziek na de uitreiking was dan weer iets anders. Een fout discogroepje bulderde een aantal belegen hits uit de jaren stillekens de zaal in. En die liep op geen dertig minuten leeg. Zelf trapten Vincent en ik het af iets na tienen. Weer een ervaring rijker…

O ja, voor diegenen die het per se willen weten: yours truly is rode lantaarn in de rangschikking met een laatste vijftigste plaats. Huzzah!