Paradise hotel

Iemand al gezien? Op VT4 krijg je elke avond of ochtend herhalingen of herhalingen van herhalingen naar je kop gegooid. Het is anders wel fascinerend op de een of andere wijze. Doorgaans ben ik geen fan van temptation-achtige toestanden. Spierbundels die zich van hun zachtste kant tonen en vrouwen die liefst van al elkaars ogen uitkrabben zijn zo niet mijn ding.

Maar bij Paradise Hotel ligt dat toch anders. Daar heeft deelnemer Erik veel te maken. Erik is op zijn zachtst uitgedrukt zo’n beetje een olifant in een porseleinkast. Tact is hem helemaal vreemd. Hij verkiest de sociopathische aanpak: mannen afdreigen, vrouwen rond de vinger draaien en dan schofferen en tussen door in de interviews nog eens de grote man uithangen. Van zijn uiterlijk moet hij het niet hebben want hij heeft nogal wat weg van een sulletje tussen al die Hollandse – co-productie sigh – kleerkasten.

Erik zorgt voor ambiance in de keet. Zoveel mag duidelijk zijn. Iedereen spant samen om hem bij de volgende eliminatie buiten te kegelen maar telkens weer weet hij een wicht te vinden die haar spierbundel dumpt voor Erik. Met gemengde gevoelens bezie ik dan ook elke ronde wanneer ik toevallig op Paradise Hotel verzeil. Zal Erik het halen? Of wordt hij eruit geknikkerd en vervalt het programma in een zoveelste BB afkooksel? Wie zal het zeggen…

5 replies

 • Dikke zever is dit!
  Erik heeft een goeie tacktiek!!
  Jimmy is de olifant in de porseleine kast!!
  BB is veel minder dan PH!
  Ik vind BB een onozel programma, maar PH
  is iets heel anders!

 • awel ja!!bb is gewoon een hoopje minder begaafde oenen bij elkaar maar het is duidelijk dat er voor paradise hotel voor een geheel ander publiek werd geopteerd , als je een beetje verstand hebt en je vergelijk de 2 zie je onmiddelijk dat er in PH veel meer tactiek ziet dan in bb ,bb en ph zijn gewoon elk voor een ander soort publiek gemaakt en dat merk je ,alletwee zijn ze gebaseerd op het maken van sensatie maar bij ph word er nagedacht en bij bb niet daar word er gewoon ruzie gemaakt om nutteloze dingen
  nou,dat vind ik er van groetjes een belgje en een fan van eric!! btw ik vind hem trouwens de meest sexy gast van ph ik val namelijk op intelligentie…en zeker niet op kleerkasten en macho’s

 • bb en ph zijn hele andere dingen van elkaar en dat vind ik dat je dat niet kan vergelijken met elkaar want het gaat ook anders en om andere dingen
  wie k het meest sexy vind is jay en seker niet eric want vind dat echt een … omdat die alleen maar met het spel besig isz maar het gaat toch ook om het lol maken met elkaar enso anders is het voor de kijker ook niks aan en eric die maak allemaal plannetjes op pappier enzo vind ik nergens opslaan..

  en ik val daar dus niet op mischien andere mensen maar k dus niet
  jay en manu zijn daar in tegen veel leukere jongens dat is tenminste sexy..

 • hey met uldere woordjes zoals pissig enz ik ben wel geene holander ze maar een wijs cool en lief sweet cute baaf sweety child van 12 jaar

 • Matthias

  2 december 2005 at 1:14 am

  Hartverwarmende discussie…

Commentaar is gesloten