Peter Pan: Het Echte Verhaal

We hadden een hele poos geleden via via tickets geboekt voor de musical Peter Pan: Het Echte Verhaal. Geen mega-productie in Antwerpen, wel een zeer fijne voorstelling van het Nationaal Jeugd Musical Theater in het Scheldetheater in Terneuzen.

Teaser Peter Pan: Het echte verhaal (NJMT)

We genoten dik twee uur van de exploten van Peter Pan, Wendy, Thomas, Michael, de Lost Boys en zoveel meer. Ik was alvast van A tot Z mee met de gehele voorstelling.

Deed me meteen denken aan Steven Spielbergs’ Hook. Ah, Robin Williams, je wordt gemist! Enkele dagen geleden deed de jongste van de originele Lost Boys nog een AMA op Reddit. Hij verhaalde een paar leuke anecdotes over de productie.

En natuurlijk was er ook Tick Tock. Shame on you! Upsetting the Captain! Jawel, jawel!

2 replies

  • Wij hebben hier in huis ook een kleine Peter Pan fan, zo’n musical zou wel in de smaak vallen want ze loopt zelf ook de hele dag te zingen. Bij mij ook trouwens ☺. Ik overweeg om eens naar de musical van Rapunzel te gaan.

    • matthias

      19 maart 2017 at 3:27 pm

      Doen! Bekentenis: het was de eerste keer dat ik een volwaardige musical zag. Ik vond het voor herhaling vatbaar.

Commentaar is gesloten