London, baby!

Kijk ik er even naar uit! Zaterdag gaan we een dagje naar Londen! De tickets voor de Eurostar hebben we via een spaaractie van HLN goedkoper gekocht een paar weken geleden.  De afgelopen dagen was het neuzen in de Lonely Planet gids van Londen op zoek naar leuke highlights die we willen zien en strategisch onze shoppingspree voorbereiden.  Op dit moment vertrekken we om – urgh – 5 uur ’s morgens uit Brugge om rond 8 uur plaatselijke tijd in St-Pancras te arriveren. In de voormiddag proberen we alvast niet verloren te lopen in het British Museum en in de namiddag trekken we verder de stad in.  Echt een vast plan hebben we niet, maar het is zeker niet de bedoeling om ons de voeten van het vege lijf te lopen zodat we toch maar zoveel mogelijk zien.

Oh well!

3 replies

  • Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig of ze daar nu euro’s aannemen of niet.

  • Ik heb het vorig jaar eigenlijk niet geprobeerd, maar ze zouden wel mogen als ze in Europa zo’n grote mond opzetten.

    Anyway, de winkel van National Geographic niet overslaan!

  • Op veel plekken in London kan je inderdaad betalen met euro’s, maar lang niet overal. Best dus toch steeds Britse Ponden meenemen.

Commentaar is gesloten