6 replies

  • Dat ge uw verhuizers moet soigneren, daar ben ik 100% mee akkoord. Je vraagt immers een grote gunst van hen. Maar als ik ooit verhuis ga ik toch de ervaring van mijn ouders volgen. Die hebben 1 keer verhuisd met vriendeen nu nooit meer. Want die ene keer met vrienden hadden ze zo veel schade aan meubilair en lichamelijke klachten dat ze nu met veel plezier een professioneel betalen.

  • Welja, de vrienden zijn dan ook wel technici met ruime ervaring: 2 stagehands, 1 theatertechnicus en 1 magazijnier. Moesten we allemaal neofieten zijn geweest, dan was ik ook sneller geneigd om voor professionelen te kiezen.

  • Haha, ‘magazijnier’! Dat geeft mij dus hoofdzakelijk ervaring in het consumeren van koffie en bijhorende koeken 😉

  • Moest je nu nog met een clark door de Felix mogen racen, hé! 😉

  • waauw, zo wil ik ook wel eens komen verhuizen ze 😛
    En nu wacht ik op foto’s van uw nieuw stekje, helemaal geïnstalleerd 😉

  • @Eline: ge moogt mij volgend jaar komen helpen als ge wilt. Want wij zijn een huis(je) aan het zoeken.

Commentaar is gesloten