WordPress 2.6

WordPress 2.6 just got released. It contains lots of bug fixes and new features. Like versioning if you work in a collaborative environment, a ‘press this’ button, extended gravatar support and much more. Watch the introductory movie on wordpress.org. 2.6 is named ‘Tyner’ after jazz pianist McCoy Tyner.

Of course, I’m going to test the plugin on 2.6 in the next couple of days.

2 replies

  • vanmorgen ook 2.6 geïnstalleerd. leukste nieuwigheid volgens mij: de mogelijkheid om captions toe te voegen aan afbeeldingen.

  • Die captions, daar was ik vooraf ook heel blij mee… Maar jammer: als ik ze gebruik, is mijn hele lay-out om zeep.
    Als ik eens veel tijd en goesting heb, dus maar eens in mijn CSS duiken, maar vooral het tweede ontbreekt me vooralsnog.

Commentaar is gesloten