Viva la vida!

Ondertussen heb ik de laatste boreling van Chris Martin, Guy Berryman, Will Champion en Jonny Buckland in mijn bezit. Ik ben nu volop bezig ze gretig in mijn iTunes te laten slurpen. Ondertussen is het wachten op de eerste clips. Violet Hill vind ik op zich wel een oké nummer, maar deze Viva La Vida mag er ook wel zijn. Ook al is het een covertje…!

2 replies

  • waauw, niet slecht 🙂
    Beter dan mijn versie 😛
    *en wil ook cd, kmoet er maar gauw eens achtergaan…*

  • Leuk indeed! Ik vind de plaat alvast super. En van de Latijns-Amerikaanse invloeden waarvan sprake was merk ik niet veel. Integendeel: ik merk meer Oosters aandoende dingetjes. De Brian Eno-sound ontbreekt ook niet. Leg “Lovers in Japan” maar eens naast “Where The Streets Have No Name” van U2, die Eno als huisproducer hebben.

Commentaar is gesloten