Netsensei

Much Ado About Nothing

In ’t kort

  • Woehoew! Een verlengd paasweekend! Maar ik vergeet wel steeds dat het voor een pak mensen twee volle weken zijn. De gelukzakjes.
  • De laatste dagen loop ik rond met een paar eitjes in mijn jaszak. Hilarisch als ik er dan zo al eens eentje durf uithalen op de fiets, op de trein, op de tram, op straat, op het werk,…
  • Die nieuwe regering van ons boezemt mij toch niet zo’n groot vertrouwen in. 9 maanden in volle verwachting en dan zo’n tamme bedoening. Hopen dat het geen doodgeboren kindje zal blijken. Hoewel, met oa Quickie en Reynders in de opstellintg…
  • Eergisteren ten persoonlijke titel een mailtje gestuurd via de publieke webform van een bepaalde instelling. Het antwoord kwam een dag later. Inclusief de 5 interne forwards die het mailtje heeft afgelegd om bij de juiste persoon te komen. Eentje om in te kaderen dus.
  • De halfgoden van Coldplay laten eindelijk van zich horen: een nieuw album in juni! Huzzah! Alleen, het zou de titel ‘viva la vida’ of zo dragen en flink wat Spaanse en Latijns-Amerikaanse invloeden hebben. Nu vond ik de Clocks cover van Buena Vista Social Club best wel te pruimen, maar toch… ben eens benieuwd.
  • Mijn rendez-vous op 3 mei voor dEUS is niet bepaald gegarandeerd. Ik was halvelings uit het oog verloren dat vrienden van mij op die dag trouwplannen hadden. Tot ze mij deze week mijn adres vroegen voor de uitnodiging op te sturen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
  • Vanmorgen moest ik even langs ’t Stadhuis passeren om een USB stick bij de ICT collegae binnen te steken. Donderde ik bijna op tegen Gene Bervoets met een rist journalisten in zijn kielzog. Rats vergeten dat er sinds vandaag een rouwregister ligt voor Hugo Claus. Het toeval wil dat collega M. en ikzelf diezelfde voormiddag nog een opname uit het archief hadden opgedoken. Gene Bervoets brengt live ‘Lichtjes van de Schelde’. Trr.
  • Bon. Ik ben uitgepraat voor vandaag.