KT Tunstall

Jaja! Op Werchter! Deze madam is een goeie reden om af te tellen tot juli. Aanstekelijke deuntjes en een fantastische stem, dat wel, maar eerlijk gezegd brengt ze nu ook weer geen wereldschokkende nieuwigheden. Afin, niet dat dat per se hoeft want het blijft genieten. Een goeie reden om niet te wachten tot zaterdag.

Dank je Clo!

7 replies

 • Best wel knap, zo live! Ik bedoel de performance hé 😉

 • Graag gedaan! Ik vind haar geweldig. Ik wil mijn haar ook zo! En met mijn bottekes zo stampen en al. *zucht*

 • Matthias

  19 februari 2008 at 12:32 pm

  Die botten van haar zijn écht wel geweldig. En ik ben eigenlijk niet echt een bottenmens. 🙂

 • Wat een mens al niet kan uitsteken met een hoop pedaaltjes en een loopstation!

  Had die al eens gezien, maar het blijft nog altijd een mega performance!

 • Heer Matthias,
  Als ik dat allemaal zie en hoor, vind ik het zeer spijtig dat ik indertijd geen gitaar heb leren spelen.
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

 • Hoi Matthias,
  Wat een toeval! KT figureerde onlangs nog op mijn kaartenblog met de schitterende openingszin van Suddenly I See.
  Groetjes,
  Joost

 • Is een van mijn favorieten, al moet ik erbij zeggen dat ik daar vrij veel van heb, haha.
  Was leuk je gesproken te hebben op de leuvenblogt. Ik heb je profiel gelezen en ik moet zeggen dat ik me helemaal niet meer kon herinneren dat je een bril draagt. Aan de andere kant droeg volgens mij het grootste percentage van de mensen een bril en anders waarschijnlijk contactlenzen (=ik hahaha)
  O ennuh, deze Hollander woont nu in Belgie, maar heeft ook 3 jaar in Italie gewoond.

  liefs van Nicolette

Commentaar is gesloten