Here we go again

Hm. Windows heeft hier weer eens de pijp aan maarten gegeven. Mijn grootste ergernis blijft dat een OS er niet in slaagt zichzelf proper te houden door overbodige dumps, installatiebestanden, systeemherstelpunten, bibliotheken,… gewoon op te ruimen.

3 replies

  • Dat een dat OS er niet in slaagt zichzelf proper te houden…

  • Geen taalfout. Bewust zo geschreven want ook OSX heeft daar een handje van weg. En zelfs Ubuntu durft al eens de mist in gaan. Natuurlijk zijn die wel toegerust om daar beter mee om te gaan dan Windows.

  • mij grootste ergernis is dat ik geen internet meer heb. er werd (bij het instellen van het internet voor de laptop) gevraagd om de modem te receten. sindsdien heb ik geen internet meer en weet ook niet hoe ik dit moet oplossen. kan iemand me helpen?

Commentaar is gesloten