Venetië zien…

Zo. Daarjuist hotel en vluchten vastgelegd. Eind november trek ik voor 5 dagen naar Venetië. Ik kijk er al naar uit! Ondertussen mij door een stapeltje gidsen werken. Met dank aan collega S.!

8 replies

 • Oh boy. Vijf dagen. Ik ben er vorig jaar geweest en ‘k moet toch wel zeggen dat één dag meer dan voldoende was voor mij. Zo geweldig veel is er niet te zien; ‘k was zelfs lichtjes teleurgesteld eigenlijk feitelijk. Maar soit. Heel erg benieuwd wat jij er allemaal zal meemaken natuurlijk, dat spreekt voor zich.

 • amuzeer je e!
  Charlotte

 • Matthias

  21 oktober 2007 at 9:04 am

  @Joke: Venetië zelf is dan ook piepklein. Ik plan toch ook wel een dag uitstapje naar Verona of Padua.

  Afhankelijk van that is…

  @Lotje: Dank je!

 • Qua afstand valt het nog best mee:
  Met de auto: 1,278 km – ca. 12 uur 28 min. (van aan m’n voordeur tot daar)

 • Ga dezelfde periode, 4 dagen, waar zit je hotel ergens?

 • Ik ga van 24 tot 28 november. Hotel moet ik even zien. Ik heb zo’n beetje mijn reisagent het werk voor mij laten doen (voor het ‘continental breakfast’ moet ik het alvast niet doen). Als ik het goed heb logeer ik quasi tegen de Rialto brug…

  Eens afspreken ginder?

 • Helaas, ga van 15 tot 18 november om nog de biennale mee te pikken.

 • jammer! Mja, de biennale leek me wel wat, maar in die periode gaat het werk net iets te veel voor om dan vakantie te plannen…

Commentaar is gesloten