Netsensei

Much Ado About Nothing

Studiedag

Wat ik vandaag geleerd heb? Dat er dus wérkelijk zoiets bestaat als een church control center en een church control device. Geen SciFi! Het bestaat gewoon écht!

O ja, ik maak graag nog eens reclame voor het erf-goed.be project van de mensen van archeonet. Zij wisten vandaag ook de VGI innovatieprijs in de wacht te slepen! Goed gedaan!

O ja, de avond sloten we af in een Joods restaurant met typisch Joodse keuken. Ik vond het wel wat hebben. Eerst een assortiment hapjes met van hun typische brood. Daarna lamsvlees en gevogelte met fijne groentjes en tot slot een stuk sorbet. Heel smakelijk allemaal. Het restaurant was in de appelmansstraat maar vraag mij niet naar de naam. Het was iets met malo, maar de rest ben ik vergeten… Wel de moeite waard voor wie houdt van de andere keuken.