Netsensei

Much Ado About Nothing

L’union fait la force (of zoiets)

Volgens deze test ben ik 55% unionist. Voor wat het waard is natuurlijk want de waarheid ligt natuurlijk in het midden. Het is niet omdat ik het, bijvoorbeeld, niet bepaald heb voor ons koningshuis, dat ik gelijk ook vind dat we het land maar op het schavot moeten gooien. Zo werkt het natuurlijk niet. En een aantal stellingen in de test zijn typische vooroordelen. Een vooroordeel beamen zegt natuurlijk niet dat je per se unionist dan wel separatist bent. Afin, ’t is eens leuk om de test af te leggen. O ja, de eerste poging leverde me trouwens een neato 50/50 score op. Zonder op alle vragen ‘neutraal’ te hebben geantwoord.

O ja, ben ik nu écht unionist? Noem mij behoudsgezind maar ik voel nu ook niet bepaald de drang of de wens om af te splitsen. Mijn pragmatische kant vindt immers dat er belangrijkere dingen zouden moeten worden aangepakt (sociale zekerheid, belastingen!) dan dat er nog langer wordt gefilibusterd over een aantal communautaire kwesties.

Ik had trouwens geen zin om een screenshot te maken en hier te verwerken. Hadden ze maar geen ranzig flashobject moeten maken…