4 replies

 • Matthias, ge komt ferm achter jong. Tom is al enige tijd terug. Gisteren hebben we zelfs over u zitten roddelen.

 • Matthias

  19 april 2007 at 8:23 am

  *dang*

  ’t is weer eens proper :p

 • Oooh, zoveel linkliefde verdien ik zelfs niet, zeker niet om nu al een heel postje aan mij te wijden. Is het dan de bedoeling dat ik iets teruggeef ;).
  Trouwens, eventjes Peter counteren šŸ˜‰
  Ik ben nog maar amper terug in gang geschoten, want wat ik voor deze week deed, was eerst nog wat proefdraaien (de weekblogs) om te zien hoe ik het deze keer zou aanpakken. Vorige week dan mijn taktiek omgegooid en dus de facto sinds vorige vrijdag terug in actie. Om het kort te maken, ge hebt alletwee gelijk !
  En van dat roddelen moet ge u nu ook weer niet te veel voorstelen, we hadden het over uw sos-zijn :p

 • Matthias

  19 april 2007 at 4:00 pm

  Tjeeeee maat…

  * streelt de luxe mini editie van het rode boekje van Mao in zijn borstzak * šŸ˜‰

Commentaar is gesloten