Terug

Ik ben terug. Stikkapot en zwaar verkouden. Vanmorgen arriveerden we om iets voor zevenen in Gentbrugge. Vandaar was het nog een ganse trip met de trein (lang leve de spoorwerken en omleidingen!) tot in Brugge.

Ondertussen wat kranten doorgenomen, wat platte rust gehouden en een filmpje bekeken.

Verslag van de reis volgt wanneer ik wat terug in de plooi geraak…

3 replies

  • Welkom terug in het Belgische land!

  • Zondag om 7uur thuis. Koorts opgemeten, 38,5°C. Voel me nochthans niet heel slecht, alleen zwaar vermoeid. Ik ben dan maar snel in mijn bed gekropen om de volgende morgend om 10 uur weer wakker te worden. Meer dan 24 uur geslapen. Dat deed deugd, alleen was de koorts nog niet weg. Vandaag laat ik de dokter maar komen. Ik voel me nu toch wel al een flink stuk beter, maar nog niet in staat om te gaan werken. Toch bizar: Ik voel me niet zó slecht, ik moet bijna niet hoesten, ik voel me niet verkouden, ik heb geen hoofdpijn of spierpijn meer en ik heb wel koorts + ik ben eigenlijk 4 kilo verloren sinds verleden week.

  • Ok, dokter is geweest. t’ Is simpelweg griep. De rest van de week thuis. Het heeft trouwens niets met oververmoeidheid te maken. Een andere persoon in ons appartement of op de bus met griep was al voldoende. Wie is de dader? Vandaag naar het werk gebeld en ik was blijkbaar niet de eerste met griep. Het is weer een echte plaag.

Commentaar is gesloten