Netsensei

Much Ado About Nothing

Postnatale depressie

Blijkbaar zat ik er toch niet zo ver naast om de vraag te stellen: zal de iPhone third party apps kunnen draaien? Blijkt Steve Jobs nu een ferm njet te hebben gegeven.

But it’s not like the walled garden has gone away. “You don’t want your phone to be an open platform,” meaning that anyone can write applications for it and potentially gum up the provider’s network, says Jobs. “You need it to work when you need it to work. Cingular doesn’t want to see their West Coast network go down because some application messed up.” (MSNBC)

Op zich kan ik hem wel verstaan dat hij een optimale user experience wil. Maar toch… Apple mikt met zijn iPhone nu eenmaal op de high end van de markt. Da’s wel duidelijk. Maar wie wil er nu 700 euro betalen voor een veredelde PDA waar je niet eens de keuzemogelijkheid hebt uit een ruime pool van innoverende apps? Kunnen maar niet willen.

Ik zou gaan denken dat Jobs met zo’n uitspraken zich zwaar in de voeten aan het schieten is. En met een howitser nog wel!! Dogbert zegt het allemaal hier:

dogbert