Claudia

Niet dat ik ooit naar de [tag]Topmanager[/tag] gekeken heb, maar ik zag vijf seconden geleden Claudia winares worden. “Maandag om 9u op mijn kantoor”, was zo’n beetje de droge repliek van Heyvaert.

Ik denk dat er mensen nu content zullen zijn!

3 replies

  • Zet chocofoon Joke er ook maar bij en doe ze de groeten! šŸ˜‰

  • Link in mensen klopt niet er ontbreekt ht

  • Is het dan toch Claudia geworden, enfin soit … ik heb een aantal afleveringen effectief gekeken. Jah, ik had dan echt niets beters te doen zeker … soit, het was al van in de eerste afleveringen duidelijk dat het Claudia ging worden. Dat mens mocht nog zoveel onvergeeflijke fouten maken, spelovertredingen begaan en betweterig zijn, telkens kwam ze erdoor met een zwak vingertje van Heyvaert, zijn bloed zat in een ander lichaamsuitsteeksel op dat moment denk ik…

Commentaar is gesloten