Netsensei

Much Ado About Nothing

Temptation Island

In een grijs verleden wist ik een pak verkeer te lokken met een berichtje over Paradise Hotel. Tegenwoordig loopt alweer de vijfde editie van [tag]Tempation Island[/tag] op [tag]VT4[/tag]. In tegenstelling tot wat Michel beschrijft als verveelde, onsympathieke mensen die kippen molesteren, is het voornamelijk lachen geblazen met de kandidaten in TI.

Je hebt bijvoorbeeld de mannen die aan de ene kant het zwijn uithangen en voor de camera dan weer het heilig boontje zijn. En dan heb je de vrijgezelle vrouwen die er eerder gefrustreerd bij rondlopen omdat de mannen die ze geacht worden te verleiden voornamelijk met hun vriendin in zitten. Die laatste zijn weten dan weer niet hoe ze het hebben met de vrijgezelle mannen waarmee ze samenleven. En de truuk met de selectie van beelden van de partners tijdens de ‘kampvuur’ momenten gooit uiteraard nog olie op het vuur ook.

Enfin, het leidt zelfs tot dit soort artikels in de pers. Nu ja, je moet [tag]Bianca[/tag] ook eens bezig zien op de buis. Je kan je alleen maar verwonderen over de standvastigheid van de ontkenning waarin ze verkeert. Spraakmakende televisie zullen we maar zeggen zeker?