Temptation Island

In een grijs verleden wist ik een pak verkeer te lokken met een berichtje over Paradise Hotel. Tegenwoordig loopt alweer de vijfde editie van [tag]Tempation Island[/tag] op [tag]VT4[/tag]. In tegenstelling tot wat Michel beschrijft als verveelde, onsympathieke mensen die kippen molesteren, is het voornamelijk lachen geblazen met de kandidaten in TI.

Je hebt bijvoorbeeld de mannen die aan de ene kant het zwijn uithangen en voor de camera dan weer het heilig boontje zijn. En dan heb je de vrijgezelle vrouwen die er eerder gefrustreerd bij rondlopen omdat de mannen die ze geacht worden te verleiden voornamelijk met hun vriendin in zitten. Die laatste zijn weten dan weer niet hoe ze het hebben met de vrijgezelle mannen waarmee ze samenleven. En de truuk met de selectie van beelden van de partners tijdens de ‘kampvuur’ momenten gooit uiteraard nog olie op het vuur ook.

Enfin, het leidt zelfs tot dit soort artikels in de pers. Nu ja, je moet [tag]Bianca[/tag] ook eens bezig zien op de buis. Je kan je alleen maar verwonderen over de standvastigheid van de ontkenning waarin ze verkeert. Spraakmakende televisie zullen we maar zeggen zeker?

4 replies

 • euhm, kijk je ook echt? het zijn de vrouwen die weeral in bed liggen te rommelen met andere mannen en dan het heilige boontje uithangen terwijl de mannen aan het wenen zijn omdat ze hun vriendin missen …
  denk niet in zo’n stereotiepen van man-vrouw, want op TI blijkt dat heel dikwijls de vrouwen veel erger zijn.

 • Matthias

  3 mei 2006 at 3:34 pm

  Ach ja. Bleo, je hebt het bij het rechte eind. Ik vind het best wel grappig dat die stoere binken uiteindelijk gewoon als pantoffelhelden overkomen.

  Ik vond de uitspraak van Kevin ook wel tekenend ‘Ik ben een idioot geweest om naar hier te komen en mijn relatie op het spel te zetten.’

  Like… duh!

 • Ik vind het ook heerlijk om naar te kijken hoor.
  En siekum vind ik die blonde meid liesbeth ook wel de max

 • ik vin andries een lkkr ding hij mag er best wezen.

Commentaar is gesloten