Netsensei

Much Ado About Nothing

Meteonlogisch

Hm. Je zou bijna gaan denken dat het weer van slag is. Vandaag hier dik over de 17 graden geworden. En in huis slaat de verwarming van slag: opgestaan met dik 26 graden. Zweten, man! En alsof dat nog niet erg genoeg was een uur minder slaap aan ons gat. Hah! Kijk, wat mij betreft mogen ze de klok permanent op zomeruur of zo zetten. ’s Avonds mag het gerust een uurtje langer licht blijven in De Donkere Dagen. Met de sjinees komt het immers zeker niet meer goed als het nu nog om het besparen van energie gaat.

Enfin, het mooie aan warmer weer en het zomeruur is dat het nu écht wel lente gaat worden. En dat mag toch wel zo zoetjes aan. Mijn studio is immers één grote ruimte en nogal lastig om te verwarmen. Ik kijk er ook al naar uit om wat terrasjes te kunnen doen. Ha! Ik ben content dat we de winter bijna achter ons hebben gelaten!