Sneeuw(ig)

Matthias heeft nieuwe batterijen gekocht en die meteen uitgeprobeerd. Samen met kameraad WebsterMC ben ik een avondje gaan stappen. De sleutelwoorden waren: pizza, chianti, bangelijke, auto’s vermassacreren en Rome (de serie).

A propos, die laatste foto is getrokken vlak voor het huis waar ik woon. Midden op straat richting Leien. Om 11u ’s avonds is het daar zéér kalm qua verkeer, zien jullie.

En nu ga ik zó hard gaan slapen.

4 replies

 • Was da nu sneeuw of serieus aangevroren dauw en mist?

  Maar het zijn mooie pics.

 • Matthias

  2 februari 2006 at 8:41 pm

  iets tussen in. Combinatie van de smog en de koude vermoed ik. Ik denk dat het stof in de lucht een ideale basis is om kleine ijskristallen te vormen. Die sloegen direct neer op de bevroren ondergrond.

  Het rare was dat er op het eerste zicht niets uit de lucht leek te vallen, maar dat er zich wel een laagje ‘sneeuw’ vormde. Het had iets weg alsof iemand met een gigantische spuitbus kunstsneeuw bezig was.

  Sehr bizar!

 • Ik moest vandaag bij Sun in Vilvoorde, vlak voor VTM, een EJB cursus volgen. Daar lag er wel een centimeter sneeuw. Maar ook hier was er geen sprake van ‘echte sneeuw’. Ik vermoed dat op plaatsen met de grootste luchtverontreiniging, de meeste sneeuw (stof) lag. Dus ben ik wel best tevreden dat er bij mij thuis niets ligt. Morgen en begin volgende week moet ik weer terug naar Sun. Ik zal dus maar wat beter schoeisel aandoen om door de sneeuw te stappen.

 • Webster MC » Blog Archive » Flickr (2)

Commentaar is gesloten